Menüü

Teenused

Raamatupidamisteenus

Pakume terviklikku raamatupidamisteenust, mis hõlmab kõiki tegevusi alates igapäevasest raamatupidamisest kuni aastaaruande koostamiseni. Meie kogenud spetsialistid tagavad, et Sinu ettevõtte finantsarvestus on korrektne ja vastab seadusandlusele.

Palgaarvestus

Meie raamatupidajad hoolitsevad, et Sinu ettevõtte palgaarvestus on täpne ja korrektne ning et kõik maksud ja seadusest tulenevad kohustused saavad täidetud õigeaegselt.

Aastaaruande koostamine

Aastaaruande tellimise võimalus eraldi kokkuleppel

Konsultatsioon

Aitame Sinu ettevõttel saavutada paremaid finantstulemusi, nõustades maksude, finantsplaneerimise ja ettevõtte efektiivsuse suurendamise osas.

Raamatupidamine ja nõustamine E-residentidele

Pakume e-residentidele laia valikut teenuseid mis on kohandatud nende vajadustele ja tegevusele Eestis.

Virtuaalassistendi teenus

Paindlik ja kulutõhus viis, kuidas delegeerida edasi mitmesuguseid administratiivseid ja operatiivseid ülesandeid. Virtuaalassistendi teenus on kohandatav vastavalt ettevõtte vajadustele.

Väikeettevõtte ja tootmisettevõtte finantsjuhtimise teenus

Meie kogenud finantsjuht aitab mitmesuguste teenustega nagu kulude analüüs ja kontroll, kapitalikulutuste ja investeereingute planeerimine, rahavoogude juhtimine, finantsaruannete analüüs, kalkulatsioonid ja hinnakujundus, riskijuhtimine.

Investeeringute raamatupidamine

Kinnisvara, väärtpaberid, võlakirjad, krüpto. Omame kogemust erinevate maaklerkontode juures Interactive Brokers, Lightyear, Kraken, Binance, Eesti pangad.

Avaliku sektori raamatupidamine

Omame pikaajalist kogemust avaliku sektori raamatupidamises.

Korteriühistu raamatupidamine

Pakume korteriühistutele raamatupidamisteenust mis vastab ühistu spetsiifilistele vajadustele ja on kooskõlas hea raamatupidamistavaga.

FIE raamatupidamine

10% meie klientidest on füüsilisest isikust ettevõtjad (FIE-d). Pakume raamatupidamis- ja maksualast nõustamist, tagades FIE finantsaruandluse vastavuse seadusandlikele nõuetele ning aidates optimeerida maksukohustusi.

Võta meiega ühendust ja küsi pakkumist

Õpime tundma Sinu ettevõtte vajadusi ja otsitavat tuge. Selle põhjal koostame pakkumise mille vaatame koos üle. Kõik on Sinu jaoks selge ja arusaadav.