Menüü

Meist

LPV Accounting sai alguse üle 8 aasta tagasi, kui otsustasime tuua turule ettevõtte, mis pakuks personaalset ja kvaliteetset raamatupidamisteenust, mille aluseks on sügav arusaam kliendi vajadustest ja pühendumine täpsusele.

Tänaseks oleme kasvanud kuueliikmeliseks meeskonnaks, kes hoolitseb igakuiselt üle 80 kliendi raamatupidamise eest. Meie eesmärk on pakkuda kaasaegseid ja efektiivseid lahendusi, mis aitavad klientidel keskenduda oma põhitegevusele, samal ajal kui meie hoolitseme finantsprotsesside automatiseerimise ja ajakohastamise eest. LPV Accounting OÜ teenused on kõrge kvaliteediga, toetades maksimaalselt klientide äritegevust ja edasist kasvu.

Meie meeskond

Lembe Paeglis
Raamatupidaja
Katerina Šlenduhhova
Raamatupidaja
Ardi Kaljuvee
Analüütik
Berit Berg
Virtuaalassistent
Eneli Mossin
Turundaja

Klientide arvamused

  • Transconnector OÜ
    Ardi Kaljuvee, juhatuse liige
    "Öeldakse, et iga hea juhi taga seisab suurepärane raamatupidaja. Oleme LPV teenustega väga rahul. Kogu vajalik info on kättesaadav ning ka kõige keerulisemad ülesanded on leidnud kiired lahendused."
  • Kasvuruum OÜ
    Kaia Lainola, juhatuse liige
    "Oleme väga rahul LPV Accounting OÜ raamatupidamisteenuse kvaliteediga. Küsimused on saanud alati kiired vastused ja olukorrad kiire lahenduse."
  • Develeco Consult OÜ
    Taavi Välling, juhatuse liige
    "Olen LPV raamatupidamisteenusega väga rahul. Kogu suhtlus on olnud väga meeldiv ja professionaalne. Julgen teid soovitada ka teistele ning jätkan kindlasti teenuse kasutamist."
  • Mulgi Perearstikeskus OÜ
    Villu Võsa, juhatuse liige
    "LPV Accounting OÜ raamatupidamisteenuse eest on võimalik öelda ainult kiidusõnu. Kõik on väga täpne ja vastab igati meie ootustele. Erilisi lahendamistvajavaid olukordi tänu raamatupidajate väga heale tööle ei ole tekkinud. Suur aitäh ja soovime head koostöö jätkumist."
  • Kelp Digital OÜ
    Elena Tairova, e-resident
    "I am very happy with the quality of LPV Accounting OÜ services. Thanks to that we haven’t stumbled upon any issues so far. Thank You very much for Your help."
  • Nanowar of Steel OÜ
    Edoardo Carlesi, e-resident
    "LPV Accounting OÜ service is very clear and always on time. I am very satisfied with our accounting provider."
  • AW Logistics OÜ
    Justinas Krilavitsus
    "Olen väga rahul, et valisime oma ettevõtte raamatupidamist tegema LPV Accounting OÜ. Tekkinud küsimustele või muredele saan alati kiiresti vastused. LPV raamatupidajad teevad oma tööd hingega ja on professionaalsed."
  • Intelligent Pump Solutions OÜ
    Karol Lindvere, juhatuse liige
    "Üks kõik millise nurga pealt vaadata on LPV teenuse kvaliteet suurepärane. Olen väga rahul. Olukordadele reageeritakse alati tõhusalt ja operatiivselt."

Võta meiega ühendust ja küsi pakkumist

Õpime tundma Sinu ettevõtte vajadusi ja otsitavat tuge. Selle põhjal koostame pakkumise mille vaatame koos üle. Kõik on Sinu jaoks selge ja arusaadav.